Відважні вчені виявили, яка порнографія перетворює вас найшвидше!

Відважні вчені виявили, яка порнографія перетворює вас найшвидше!

Виявилося, що не всі відеоролики з позначкою XXX однаково надійні!

Типовий час, який людина витрачає на інтернет-сайт Pornhub, – 9 хвилин 20 секунд. Вчені фактично визнали чіткий зв’язок між темою відеокліпів і тривалістю перегляду. Відео “—; Літній хлопець — дівчина” очікується в середньому 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд більше, ніж аналітичний стандарт. Далі, у нижньому порядку, є відео з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд), гей-порнографія (10 хвилин 36 секунд), аматорське порно (10 хвилин 19 секунд).

Різні інші жанри були поганими. Наприклад, ролики з анальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійський відеокліп зі страпоном —– 8 хвилин 1 2-й. Та найменше часу отримав відеоролик із рудоволосими жінками: зазвичай його дивляться 6 хвилин 35 секунд.Більше тут красивое порно шд На нашому сайті

Виходячи з простих міркувань, одним із найдивовижніших стало відео з рудоволосими жінками. Наближення до нього, завдяки гікам і різним іншим гікам, хентай, відеокліпи з учнями і дівчатами з бюстами. Професор медицини Індіанського коледжу (США) Пол Браянт пояснює це за допомогою найбанальнішої фізіології. На підсвідомому рівні молоді та плідні жінки, які можуть створити чудове потомство, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub також підрахував, скільки часу жителі різних країн проводять на ресурсі. Так, за найбільшим часом —– японці (11 хвилин 19 секунд), на другому місці —– араби (10 хвилин 14 секунд), на шостому місці залишаються громадяни Росії з 9 хвилинами 19 секундами. Найшвидші —- місцеві жителі країн Латинської Америки 7 хвилин 23 секунди.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви напевно зрозумієте, яким саме фільмом варто вітати жінку вдома, щоб насолодитися нею, щоб не нарватися на відмову!

Ми не розуміємо, як саме ви витратили вихідні, але ми знаємо, що робили експерти Pornhub протягом цього часу: вони ретельно готували статистику. Результат – підсумкові таблиці, які показують, які категорії порнографії особливо популярні серед жінок у різних країнах.

Протягом останніх кількох років відео в класифікації «лесбіянок» фактично постійно тримають пальму першості за популярністю. І Pornhub резонно заявляє, що це багато в чому через жіночу аудиторію. Жінки люблять ці відео на 151% частіше, ніж чоловіки. Тривожний дзвінок!

Варто зауважити, що вподобання різняться залежно від країни. Тому наші співвітчизники віддають перевагу відеороликам категорії «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, за цією логікою, російські жінки повинні вибрати «секс з ведмедями і балалайками», але ми про це не думаємо.

Вісім найпопулярніших класифікацій: «лесбіянки», «хентай», «секс з чорними», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорська порнографія», «мілф», «; секс з азіатами.

Є дані для окремих країн. Тому в США жінки на 102% частіше дивляться відеоролики в групах «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% частіше дивляться “жорстокий секс”, канадські жінки вибирають “секс утрьох” у 36% випадків, француженки люблять відео в класифікації “рогоносців”. на 103% регулярно, ніж у інших країнах, а серед громадян Німеччини особливо популярним є відеоролик “фут-фетишизм” (і це сильні 165%).

Згідно з цією захоплюючою цифрою, жінки на 714% частіше, ніж решта світу, шукають відеоролики за запитом «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми повністю підтримуємо такий націоналізм. Так само помітними є відео в категорії “фут-фетишизм”. та “електронна інтернет-камера”.

Друга частина дослідження була присвячена віковому зв’язку. Виявилося, що те, яку порнографію віддають перевагу жінки, залежить не лише від громадянства, а й додатково від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– “подвійне проникнення” (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорська порнографія (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в стилі 70-х” (+78%)
  • 65+ —- «ручна робота» (+143%)

Be the first to comment on "Відважні вчені виявили, яка порнографія перетворює вас найшвидше!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*